סורבה פירות קפואים

גלידת יוגורט פירות קפואים

45 שניות | קל | 2-4 מנות

חומרים:

אביזרים:
קערה+מכסה
סכין רב תכליתית 3D

מרכיבים:

  • 4-5 קוביות קרח בינוניות
  • גביע יוגורט
  • רבע כוס חלב
  • 300 גרם פירות קפואים

אופן ההכנה:

  1. להכניס קוביות קרח עד רבע הקערה.
  2. להפעיל את המכשיר במהירות גבוהה בלחיצות מהירות (פולסים) לריסוק הקרח.
  3. לפתוח את המכסה (ללא הוצאת הסכין) ולהוסיף חצי גביע שמנת או יוגורט חצי קפואים לפי הצורך.
  4. ניתן להוסיף פירות קפואים לפי בחירתכם.
  5. יש להקפיד לא לעבור את קו גובה המקסימום בסרגל המידה על דופן הקערה.
  6. להפעיל את המכשיר בלחיצות קלות בפולסים ולהמשיך בלחיצה רצופה על לחצן המהירות הגבוהה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.

הערה: לצורך קבלת גלידה קפואה מומלץ להכניס למקפיא כשעה.

אני רוצה לבשל