סורבה פירות קפואים
גלידת יוגורט פירות קפואים
45 שניות | קל | 2-4 מנות
חומרים:
אביזרים:
קערה+מכסה
סכין רב תכליתית 3D
מרכיבים:
- 4-5 קוביות קרח בינוניות
- גביע יוגורט
- רבע כוס חלב
- 300 גרם פירות קפואים
אופן ההכנה:
- להכניס קוביות קרח עד רבע הקערה.
- להפעיל את המכשיר במהירות גבוהה בלחיצות מהירות (פולסים) לריסוק הקרח.
- לפתוח את המכסה (ללא הוצאת הסכין) ולהוסיף חצי גביע שמנת או יוגורט חצי קפואים לפי הצורך.
- ניתן להוסיף פירות קפואים לפי בחירתכם.
- יש להקפיד לא לעבור את קו גובה המקסימום בסרגל המידה על דופן הקערה.
- להפעיל את המכשיר בלחיצות קלות בפולסים ולהמשיך בלחיצה רצופה על לחצן המהירות הגבוהה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
הערה: לצורך קבלת גלידה קפואה מומלץ להכניס למקפיא כשעה.